google6f0ff843dab3b702.html
Retail Communicators

Over ons

Retail communicators werd in 2012 opgericht door Christian Duyckaerts, samen met Augustus Martin en KL Druck, beiden toonaangevende printproductiebedrijven met een sterke focus op de retailsector. We hebben een Europees retail print & service netwerk ontwikkeld in 16 landen met een ‘best value for money oplossing’.

Ik ben sinds 17 jaar actief als bedrijfsleider in de grootformaat drukkerij wereld.POS materialen, offset - screen of digitaal drukwerk kennen voor mij geen geheimen meer...
Print & POS is mijn passie.

Buiten mijn  bedrijf Retail Communicators vertegenwoordig ik België in de raad van bestuur van Fespa Global www.fespa.com. Fespa vertegenwoordigt de drukkersfederaties in 28 landen en organiseert jaarlijks 5 vakbeurzen voor de sector van de visuele communicatie. 

Sinds mei 2017 ben ik wereldwijd voorzitter van Fespa Global. 

www.fespaglobalprintexpo.com
www.fespaafrica.com
www.fespaasia.com
www.fespamexico.com
www.euarasia.fespa.com

Gevestigd in Londen en Manchester en stelt meer dan 600 mensen te werk. Augustus Martin is marktleider in de UK met een omzet van 100 miljoen € en werkt o.a. voor klanten als Tesco en L’Oreal.
http://www.augustusmartin.com

Gevestigd in Bergisch Gladbach en stelt meer dan 350 mensen te werk. KL Druck is in Duitsland één van de marktleiders met een omzet van meer dan 35 miljoen € en werkt o.a. voor klanten als H&M en Esprit.
http://www.kldruck.de


Onze missie

Onze missie is om retailers en merken te ondersteunen met visuele communicatie en diensten (POS) en dit op de meest kosteneffectieve manier. Brandretail oplossingen zijn onze passie en deze vertalen we naar POS producten van hoge kwaliteit, zowel in het printsegment als in het segment van digitale innovaties en dit van concept tot installatie.

Wat we doen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke aanpak als one-stop-shop bedrijf voor concept, printing en installatie leidt tot meer effectiviteit en een hogere ROI van uw marketing budget en dit met een garantie op kwaliteit en service. Via ons  internationale netwerk zijn wij in staat om binnen de kortste termijnen uw in- en outstore campagnes uit te voeren in de meeste Europese landen.

Onze vaardigheden

  • Window graphics
  • Textile prints
  • Instore POS
  • Outstore banners
  • Installations

Waarom ons kiezen

  1. Onze ervaring > We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het drukken voor reclamebureau’s, retailers en merken.
  2. Onze retail kennis > Waar de meeste printproductiebedrijven vandaag de dag nog steeds de focus leggen op het printen zelf, leggen wij de focus op de wereld van de retailers en merken, wat ons toelaat om hen te helpen met al hun behoeften.
  3. Onze geïntegreerde aanpak > We maken het verschil door dat we een full-service aanpak aanbieden die onze klant toestaat ons te zien als een single point of contact voor alle types van visuele communicatie.
  4. Onze partners > Onze twee medeoprichters zijn twee van de wereld’s grootste printproductiebedrijven. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid, globaal netwerk dat u probleemloos kan helpen bij het uitrollen van international campagnes.
  5. Betere oplossingen voor betere resultaten > We proberen elke klant van ons te helpen met tailor-made oplossingen, om zo de beste resultaten te bekomen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x