ONZEMISSIE

Onze missie is om retailers en merken te ondersteunen met visuele communicatie en diensten (POS) en dit op de meest kosteneffectieve manier. Brandretail oplossingen zijn onze passie en deze vertalen we naar POS producten van hoge kwaliteit, zowel in het printsegment als in het segment van digitale innovaties en dit van concept tot installatie.

CONCEPT

Wij helpen onze klanten met het ontwerp, de productie en de logistiek voor POS campagnes door het aanbieden van onze know how, specifieke systemen en print productie in combinatie met enkele nieuwe digitale technologiën.

READ MORE

PRODUCTIE

We garanderen een hoge kwaliteit van POS-materiaal geproduceerd met behulp van de meest geavanceerde technologiën, van pre-press systemen tot de meeste recente digitale printers, offset drukpersen of screen. Ook leveren we digitale interactieve displays.

READ MORE

INSTALLATIE

Onze gespecialiseerde montage en installatie-teams kunnen u helpen met complexe POS merchandising campagnes, bestickeringen evenals speciale installaties.

READ MORE

LOGISTIEK

Wij bieden logistieke hubs in de belangrijkste Europese regio’s (Noord, West, Oost, Zuid) en een database ‘call-off’ mogelijkheid om uw marketing campagnes te ondersteunen. Voor het transport werken we samen met de meeste grote koeriersbedrijven in Europa.

READ MORE

WATWE DOENWij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke aanpak als one-stop-shop bedrijf voor concept, printing en installatie leidt tot meer effectiviteit en een hogere ROI van uw marketing budget en dit met een garantie op kwaliteit en service. Via ons  internationale netwerk zijn wij in staat om binnen de kortste termijnen uw in- en outstore campagnes uit te voeren in de meeste Europese landen.

ONZEVAARDIGHEDEN


WINDOW GRAPHICS 100%
TEXTILE PRINTS 100%
INSTORE POS 100%
OUTSTORE BANNERS 100%
INSTALLATIONS 100%

WAAROMONS KIEZEN


ONZE ERVARING

We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het drukken voor reclamebureau’s, retailers en merken.

ONZE RETAIL KENNIS

Waar de meeste printproductiebedrijven vandaag de dag nog steeds de focus leggen op het printen zelf, leggen wij de focus op de wereld van de retailers en merken, wat ons toelaat om hen te helpen met al hun behoeften.

ONZE GEÏNTEGREERDE AANPAK

We maken het verschil door dat we een full-service aanpak aanbieden die onze klant toestaat ons te zien als een single point of contact voor alle types van visuele communicatie.

ONZE PARTNERS

Onze twee medeoprichters zijn twee van de wereld’s grootste printproductiebedrijven. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid, globaal netwerk dat u probleemloos kan helpen bij het uitrollen van international campagnes.

BETERE OPLOSSINGEN VOOR BETERE RESULTATEN

We proberen elke klant van ons te helpen met tailor-made oplossingen, om zo de beste resultaten te bekomen.

ENKELE REALISATIESwork 12
work 11
work 10
work 9
work 1
work 2
work 3
work 4
work 5
work 6
work 7
work 8

ENKELEREFERENTIES